Spreekt mijn portfolio je aan en overweeg je een reportage te boeken, dan wil je uiteraard ook graag weten wie je in huis haalt. Helemaal als het gaat om de reportages Dag in t leven en Ik wil je niet vergeten. Ik ben dan echt een aantal uur in jouw persoonlijke leefwereld aanwezig, dus je wilt je op je gemak voelen. Ik zal mezelf hier heel kort voorstellen, maar wil benadrukken dat het wat mij betreft altijd mogelijk is om eerst een kennismakingsgesprek te hebben, bij jou thuis, telefonisch of via skype (mocht de afstand groot zijn). 

Bj de reportages heb ik al t een en ander beschreven waarmee ik een deel van mezelf laat zien. De waarde die ik hecht aan het vastleggen van het pure echte leven, de oprechte emotie, de unieke persoonlijkheid komt voort uit mijn missie; het borgen van intimiteit. 

Ik woon samen met Ralph en mijn twee zoons Morris (8) en Tommy (4) in Arnhem. Ik ben 42 en fotografeer sinds mijn 25e zeer regelmatig. De liefde is begonnen met analoge fotografie tijdens een grote reis die ik toen maakte. Deze liefde ging niet over (andere liefdes daarentegen wel : )) bij de overstap naar digitale fotografie. Sinds een aantal jaren heb ik mijn eigen bedrijf Willeke Kieft Fotografie en heb ik heel veel verschillende soorten reportages mogen maken. Het blijft uitdagend om telkens weer nieuwe unieke mensen voor de camera te hebben en in korte tijd 'dichtbij' iemand te mogen komen. Ik heb naast mijn werk als fotograaf altijd gewerkt binnen de (jeugd)hulpverlening. Tegenwoordig werk ik bij de GGD, team OGGZ.  Kortom, de mens boeit me, niet zozeer de buitenkant, maar juist dat wat diegene uniek maakt. 

Ik zie mezelf als een toegankelijk, vrolijk persoon, invoelend en flexibel. Ik kan me goed aanpassen, en hou hierbij oog voor dat wat ik belangrijk vind. Ik ben integer en oprecht. Ik hou van een goed gesprek, ben graag de luisteraar maar geen stille Willy. Ik ben nieuwsgierig en onderzoekend van aard. Ik hou van mensen om me heen, en geniet ook net zo hard van de stilte. Ik zoek graag de natuur op, en hou ook van het stadsleven met al haar geneugten. Een goed boek, lekker muziekje, goeie serie, lekker wijntje of biertje, leuk restaurantje... ik ben er voor te porren. En verder geniet ik vooral en graag van het samenzijn met mijn gezin! 

"It's the photographer, not the camera, that is the instrument" - Ansel Adams- 

Over mij

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Lees ook mijn blog

Day in the life| Storytelling | Wat is jouw verhaal? © 2018 Willeke Kieft Fotografie

fpja_logo_member_220_white.png