Documentaire familiefotografie | Warm Wintermoment

January 30, 2017

Familiefotografie Arnhem 

De sneeuw is bijna verdwenen, hier en daar ligt nog een stukje bevroren wit op straat of in de tuin. Het smelt weg onder de zon en de regenbuien, de temperatuur schiet weer omhoog. Wat een genieten de afgelopen weken van een overweldigend witte wereld. Wandelen op de Posbank, in Park Sonsbeek en Landgoed Mariendaal... en natuurlijk hard en gillend met de slee van de heuvels! Van mij had het nog langer zo mogen blijven, de wereld krijgt er iets vredigs en sprookjesachtigs van....in tegenstelling tot hoe het er in de wereld om ons heen aan toe gaat. 

De allereerste ochtend dat we wakker werden met veel sneeuw, op een vrijdagmorgen, stonden we met z'n vier te stuiteren van enthousiasme. De weg naar school moest natuurlijk met de slee, ook al is dat best een eind lopen in de ochtend. Ff de ochtendroutine aanpassen, sneller eten, skibroeken, muts, sjaal, wanten aan en gaaaaan! 

Terwijl het touw nog even aan de slee werd gemaakt, maakte ik vanachter het raam een paar foto's van de stralende hoofden van de jongens. 

Voor mij een warme winterherinnering! 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Lees ook mijn blog

Day in the life| Storytelling | Wat is jouw verhaal? © 2018 Willeke Kieft Fotografie

fpja_logo_member_220_white.png