Documentaire familiefotografie | Veel gezichten

 Mijn lieve oudste heeft zoveel gezichten, saai wordt het niet met hem. Als hij geniet, is dit met 200 procent, boos en vrolijk is hij vol overgave, gevoelig en stoer (voordoen) is hem niet onbekend. Vanavond gingen we met z'n twee op pad, of eigenlijk met z'n drie, de hond uitlaten op de heide in Ede. Een gouden momentje en zeker niet alleen qua licht, ik heb volop genoten van kwaliteit met hem. Ik maakte een paar portretten van hem alleen... deze raken me... de gevoeligheid in de blik. I'm in love! 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Lees ook mijn blog

Day in the life| Storytelling | Wat is jouw verhaal? © 2018 Willeke Kieft Fotografie

fpja_logo_member_220_white.png