Documentaire familiefotografie | Kraam- en newbornfotografie

Morgenochtend mag ik Amy fotograferen, een paar weken geleden geboren. Ik kijk er naar uit. Mijn collega heeft een tweede dochtertje gekregen, en als cadeau kreeg ze namens alle collega's een reportage toen ze met verlof ging. Uiteraard bedacht ik dit niet zelf (zou een beetje raar zijn) maar ik vond het een goed idee en de desbetreffende collega was er gelukkig blij mee : )

Ik heb al veel babietjes mogen vastleggen en blijf er zelf enorm van genieten om dit te doen... er hangt altijd zo'n serene rust om zo'n klein wonder heen. Veel zin in morgen! 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Lees ook mijn blog

Day in the life| Storytelling | Wat is jouw verhaal? © 2018 Willeke Kieft Fotografie

fpja_logo_member_220_white.png