Documentaire familie fotografie...GEEF HET DOOR...!

January 1, 2018

Documentaire familiefotografie: Om het nieuwe jaar goed te beginnen wil ik graag iets geven. In deze maand januari krijg je bij het boeken van een dag-in-t-leven-reportage of een ik-wil-je-niet-vergeten-reportage (small, medium of large) een reportage van 1 uur om aan iemand weg te geven!! Ik doe dit omdat ik een paar wensen heb: 

Ik wens dat ieder gezin de kans krijgt om beelden te hebben van hun unieke interactie & dynamiek. Fotografie op een documentaire manier, beelden van hoe het echt is, waardoor de intimiteit wordt geborgd.  Niet iedereen heeft het budget om dit er aan uit te geven, en misschien ken jij wel een gezin waarvan je weet dat ze het wel zouden willen, maar er een financiële drempel is. Mocht je al overwegen om eens foto's van jouw gezin (in welke samenstelling dan ook) te laten maken door Willeke Kieft Fotografie, dan is het nu een goed moment om te boeken, want dat betekent dus dat je daarnaast ook nog eens een kado mag weggeven! Ik noem de financiële drempel als voorbeeld, maar dit is uiteraard geen voorwaarde... het mag een kado zijn voor een ieder die jij het gunt! 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Lees ook mijn blog

Day in the life| Storytelling | Wat is jouw verhaal? © 2018 Willeke Kieft Fotografie

fpja_logo_member_220_white.png